TantricKINK for QUEENS

Välkommen till en “Femmetastic” helgretreat bara för kvinnor eller dig som identifierar dig som kvinna.

Till vår hjälp denna helg tar vi de kraftfulla verktygen från Femdom the training och lyfter ut godbitarna från Tantrickink retreat för par – och så blir det Kinks for Queens. Verktygen som finns inom Tantrickink skapar enorma förutsättningar för att i olika sammanhang och konstellationer utforska erotik, maktspel, sensation och din egen relationsdynamik. Som all utveckling börjar det med Dig! 

Anmäl dig på denna länk

Fokus under dessa dagar kommer vara:

Träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar Du din sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om. Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Till vår hjälp här har vi olika andningsövningar och närvaroövningar.

Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv tillsammans med andra kvinnor.

Vilka arketyper gillar du respektive undviker? CombatKali kan vara en av dem, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren/-innan på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram, din inre Dominatrix helt enkelt.

Vi bygger ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din feminina dominans likväl som gå genom vad du nu behöver för att nå din djupaste underkastelse. Hur skapas polaritet? Vad behöver du göra för att kunna vara mer i din kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar du din naturliga dominans?

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när du vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss. Vi kommer också så klart träna på att ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Att utforska och träna enbart tillsammans med quinnor skapar ett tryggt rum för dig att våga gå djupt.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Vi ses på vår gård utanför Vimmerby där vår minikursgård finns.

Praktiska saker:

Vi samlas fredag från 17.00 går det bra att anlända och landa på platsen och kanske ta en promenad och bädda sängen. Vi inleder med middag 18.00 så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15/16 tiden.

Vi har dubbelrum, ett av rummen har flera sängar där kan 3-4 personer bo. Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek).

Har du egna leksaker rep o verktyg du gillar att använda – ta med dem. 

Ta med olika kläder för olika energier – mer info kommer i kursinfo.

Organisera gärna samåkning, annars kan vi kanske lösa hämtning i Mariannelund/Vimmerby dit det går tåg/buss.

Kostnad:

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier mm vid anmälan) kursen faktureras online med Billogram (en länk kommer efter anmälan). Kursen inkl kost och logi kostar earlybird 4000 kr inkl moms därefter 4500 kr anmälningsavgift 500 kr/person som inte fås tillbaka vid avanmälan. 

Säkra din plats snarast då denna grupp kommer vara mindre än vanligt. Då vi gör detta helt i egen regi kan vi ha flexiblare avbokningsregler (med anledning av det där viruset också…) Hela kursavgiften tillbaka om du avbokar tidigare än 30 dagar före kursstart, förutom anmälningsavgiften. 10 dagar före kursstart behåller vi 1000 kr. Du kan ju självklart själv sälja din plats vidare, bara jag vet till vem. Har du sjukintyg på Covid gäller de generösa avbokningsvillkoren ända in i mål! 

Anmäl dig på denna länk

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, Denna workshop är öppen för dig som ser dig som kvinna.

Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något bara maila info@xtas.nu eller 070-5274940

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.