Tantrickinkretreat – the treatment

Jag har i alla år pratat om att Tantrickink är enormt kraftfulla verktyg för terapeutiskt och helande arbete. Nu får du oxå chansen att dyka djupare in i processen mot underkastelse och kraft!
Välkommen till kursgården utanför Vimmerby som är anpassad för ändamålet 27-30 oktober!

Denna retreat riktar sig till dig som dig som har erfarenhet av Tantrickink (workshops inom tantra och eller BDSM). Se det som ett steg vidare på din resa. Jag kommer lära dig allt jag kan 😉

I denna workshop och träning kommer vi gå djupare och vara mer konkret vilken effekt de olika verktygen och lekarna tillför dig och eller dina klienter på en terapeutisk resa. Jag menar ju att verktygen likväl passar indirekt även i ett styrelserum så du behöver absolut inte jobba i branschen för att ha nytta av redskapen.

Maktdynamik och Polaritet, Pain & Pleasure, Passion och närvaro, Rep och bondage, Tantrickspanking och en magisk Playnight! Skuld och Skam lovar jag du kommer få möta.

Fokus kommer vara på LEKEN och utforskandet mellan dig och din partner eller träningskompis men givetvis kan vi göra sessioner på flera under retreaten. Metoden är som vanligt learning by doing!

Tantrickink som treatment?
Varför göra starka sessioner som kanske både är obehagliga eller gör ont???
Jo, för att lära känna sig själv. Det är så klart enklare att möta sig själv i en kontrollerad SESSION där det finns tillgång till kodord och där samtycke existerar. I det vanliga livet kommer både känslor och reaktioner lite när de själv vill. I arbetet med att bli hel o komplett är det så klart betydligt smidigare att skapa scener och upplevelser som både helar och läker gamla sår och trauman.
Genom att leka djupt och intensivt med en eller flera personer du har tillit till så slipper du jaga efter den romantiska drömmen och jakten efter Miss eller Mr Perfect – den där andra personen som ska göra det för dig!

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir FÖRKROPPSLIGANDE. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! För att kunna göra det behöver du själv vara trygg med både dig själv och din lek.

En del av retreaten kommer vi att öva i en fast polaritet som ni självklart kommer switcha nästa dag, detta för att skapa förutsättningar för djup UNDERKASTELSE hos er båda.

För att ge näring till rollspelet kommer Vi titta djupare på dina ARKETYPER och dess skuggsidor, det är i mörkret guldet står att finna.

Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Hur hittar du din inre kraft som behövs i dominansleken?

Hur skapar du POLARITET? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån?

Självklart kommer gränssättning vara ett genomgripande tema i hela retreaten Vi kommer också träna på GRÄNSSÄTTNING och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem du är och vad du vill och vad är du är beredd att göra för och med din partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans mot sundare gränssättning och mer välfungerande relationer.

Det som bär genom hela retreaten är ANDNING och NÄRVARO vilket kommer finnas med oss hela tiden. Ni som känner mig vet ju att mitt favorituttryck är Andas för i h-e… Hoppas verkligen Du och Ni är redo för denna djupdykning som jag själv ser fram mot enormt mycket i höst.

PRAKTISKA SAKER:

Anmäl dig med namn och telefon till er båda samt önskad fakturaadress till info@xtas.nu har du frågor ring 0705274940

Om jag inte känner dig – så berätta vad för utbildningar och workshops du har i bagaget. Om du känner dragningen till denna träning – är det säkert rätt! Ett av kraven från min sida är att du har kapacitet att hålla dig själv och/eller din partner i djupa processer.

Vi inleder med middag 18.00 på torsdagen så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15 tiden. I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier i god tid).

Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek) går att hyra på plats också. Vettiga skor är bra att ha om du vill gå en sväng i naturen. Kläder efter väder!

Har du egna leksaker o verktyg du gillar att använda – ta med dem.

För lördagkvällen har vi ett playparty – då mer expressiv klädsel är nice, du behöver även ha med dig några ombyten som är i linje med dina arketyper. Mer info i mailet som kommer före kursen.

Kostnad: 6500 ink moms per person early bird pris 5900 :- om du anmäler dig/er minst 30 dagar före. Faktureras online (du får ett mail) med Billogram (kolla spam)

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier i god tid

Behöver du avanmäla dig, så fram till 30 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 1000 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart en plats på nästa kurs i stället.

Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.

Vi ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Varmt välkommen

//Sofia med team

Om Sofia Cerne, hon har utbildat både individer och grupper inom BDSM sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och BDSM sedan 2009 så hon har lång erfarenhet inom området. Hon har i princip utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten.

Författare till boken Tantrickink – kittla din fantasi med lekfulla möten

Tantrickinkretreat har Sofia gett en gång i Stockholm och sju gånger på kursgårdar senaste åren.

Sofia är helt öppen med vad hon gör och har pratat om BDSM i både traditionell media som TV och lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen

– Pratade om 50 Shades filmen 2015 i TV4s morgonsoffa

Tidigare har hon varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle

Du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

VAD TIDIGARE DELTAGARE SAGT:

”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay

”Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare Tantrickink

”Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”

”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.”

En helg som satt avtryck och intryck på många sätt! Spännande människor och fantastiska flygturer. Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.

Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning. Fantastisk plats med underbar mat.

Utvecklande aktiviteter. Bra kursgård, med härliga lokaler. Intressant mix på deltagarna som gav ömsesidiga intryck på varandra. Är helt fylld av alla upplevelser och känner att de ger mersmak. Imponerande genomgång av repaktiviteter vilka lockar, både som riggare och som modell. Är nöjd. Kunnig och flexibel kursledare…