Femdom – the training

FEMDOM training på riktigt. Utveckla din inre CombatKali i höst, lär dig ta din man, kvinna eller chef!
Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din feminina dominans.

CombatKali kan vara en av dem, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram.Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv tillsammans med andra kvinnor.

Vi träffas tre gånger under hösten och fördjupar oss i området Femdom – eller snarare tränar fram vår inre Kali och feminina superhjälte som kan vara en Dominatrix eller varför inte en magisk häxa.Upplägget är söndag och två vardagkvällar som uppföljning, för varje event kan exakta dagar variera.


Höstens omgång startar den 18 september 12.00-18.00 och kvällarna är 27 sept och 11 oktober 18.30-21.00

Träningen är en kombination av Tantrisk BDSM – det jag kallar Tantrickink där allt från närvaroträning och självförtroende stärks.
Vi kommer gå igenom arketyper och jobba med olika feminina energier.
Vi kommer att utforska allt från Pain & Pleasure, Bondage, Tantricspanking, tantrisk andning och närvaroträning till så här hanterar man en strapon.
Varje kväll kryddas med polaritet och inre kraftövningar i form av andning och närvaroträning för att hitta in i sig själv, sedan är det både teori o praktiska övningar. Gruppen av kvinnor som skapas blir också ditt stöd och support på din resa hem till dig själv och din inre kraft och kanske du hittar CombatKali inom dig.
Inga förkunskaper krävs och du gör så klart inget du inte själv har ett JA till. Säkert sunt och överenskommet gäller hela tiden.

PRAKTISKA SAKER:
Anmäl dig till info@xtas.nu
Pris Earlybird pris 2500 kr före den 25 aug annars 3000 kr ink moms faktureras med billogram
Fika o frukt serveras, behöver du äta något mer ta med det själv. Frågor till min epost eller 070-5274940
Vi håller till på Erstagatan på Södermalm (exakt adress får du efter anmälan)
Varmt välkommen vara med på resan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.