SHE WHO LEADS

SHE WHO LEADS!

The training to Tantric Domination

The Tantrickink way of Leading Yourself & Others…

Lär dig leda dig själv och andra från din inre kärna och hjärta – Utveckla din inre CombatKali! Allt börjar alltid med dig själv, led dig själv så utvecklas förmågan att leda andra!

Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din egen feminina dominans. Lär dig ta din man, kvinna eller chef!

CombatKali kan vara en av dina sidor, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram. Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv och dina skuggsidor och tillsammans med andra kvinnor.

Vi träffas IRL två gånger och fördjupar oss i området Tantriskt ledarskap – eller snarare tränar fram vår inre Kali och feminina superhjälte som kan vara en Dominatrix eller varför inte en magisk häxa. Däremellan två onlineträffar live över zoom.


Vårens datum kommer senare, kontakta mig för privat coachning/mentorskap

Träningen är en kombination av Tantrisk BDSM – det jag kallar Tantrickink där allt från närvaroträning och självförtroende stärks och en träning i dominans/ledarskap.
Vi kommer gå igenom arketyper och jobba med olika feminina energier.
Varje träff kryddas med polaritet och inre kraftövningar i form av andning och närvaroträning för att hitta in i sig själv, sedan är det både teori och praktiska övningar inom Tantrickink så att du själv vågar göra det du och din partner vill göra.

Gruppen av kvinnor som skapas blir också ditt stöd och support på din resa hem till dig själv och din inre kraft och kanske du hittar CombatKali inom dig.
Inga förkunskaper krävs och du gör så klart inget du inte själv har ett JA till. Säkert sunt och överenskommet gäller hela tiden.

PRAKTISKA SAKER:
Du bokar din plats här via tickster, vill du hellre ha en faktura hör av dig till info@sofiacerne.se
Pris: 2900 ink moms
Fika o frukt serveras, behöver du äta något mer ta med det själv. Frågor till min epost eller 070-5274940
Vi håller till på Erstagatan på Södermalm (exakt adress får du efter anmälan)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.