Privatsession

Jag erbjuder Dig Tantrickink – the treatment vilket är mer tantriska BDSM sessioner på svenska blir det Tantrickink behandling med fokus på upplevelsen och sensationen. Alla sessioner utförs med en överenskommelse där vi båda har sunt förnuft.

Bokar du en tid hos mig så är fokus att du är undergiven och tar emot det jag som Domina ger. Kanske handlar det om dina drömmar och fantasier som du vill förverkliga eller så vill du gå djupare och använda Tantrickink som ett terapeutskt verktyg.

Exempel på Tantrickink-sessioner; ofta kombineras det mesta med syfte att du ska hitta in i din underkastelse!

  • Smisk och pisk med ridspön, floggers, andra slagredskap och rotting om du så önskar.
  • Tantricspanking en mer sensuell och närvarande spankingsession.
  • Smärta med olika redskap och klämmor – Pain and Pleasure
  • Bondage med rep och bojor. Jag gör ingen avancerad repkonst utan funktionsbinder.

Du kan också se och höra mig prata här 

Oftast har mina klienter en önskan vad de tror att de vill uppleva. Det är en start på en dialog. Att uttrycka sina behov och önskemål. Så skriv till mig, det är ändå alltid så en bokning börjar. Ringer du, kommer jag be dig skriva mail till mig.

BDSM bokas alltid via info@xtas.nu där vi bokar en tid först, så får du frågeformulär tillbaka för vår överenskommelse så vi alla är överens om vad som ska ske.

OBS! Ange korrekt namn och telefonnummer, alla bokningar med dolt nummer eller ett fejknamn kommer jag att undvika. Jag har full diskretion och tystnadsplikt och driver en seriös firma. 

Jag fakturerar alla kunder i förväg, vid nybokning och du avbokar utan ombokning debiterar jag 500 kr i avgift.

Allt sessioner görs med kärlek och närvaro och med ledorden; Säkert, Sunt och Överenskommet. Fullständig diskretion utlovas. Jag gör det du/ni behöver och det som fungerar.

En session är från 90 minuter och kostar 2500 kr 2 timmar kostar 3500 kr. Många kombinerar BDSM och avslutar med massage – Pain & Pleasure – Tantrickink the treatment då kostar 90 min 2500 kr som en bra deal. Avbokning som sker senare än 48 h före debiteras som full session.

Betalas ALLTID mot faktura som är betald före sessionen, framför allt om du är ny hos mig.

PAR-session

Många par är nyfikna på BDSM och vet inte hur de ska börja få in lite mer ”kink” eller polaritet i relationen. Kanske är du inte heller redo gå på en kurs. Under ca 2-3 h tränar ni tillsammans på att dominera varandra och ni får även lära er ge varandra pisk och smisk på ett säkert sätt. Det är bokstavligen en miniintro till Tantrickink. Ni får lära er att dominera från din inre kärna på ett mer tantriskt sätt. Vi pratar om säkert, sunt och överenskommet. Denna session har uppskattats av kunderna. Jag har lärt många kvinnor våga slå sina partners… Även fått en del män förstå att kvinnor funkar på ett annat sätt än män…

Pris 2h 3500 kr ink moms. Bokas på samma sätt som ovan. Vill ni hålla på 3 timmar vilket rekommenderas om ni vill hinna switcha då debiterar jag 4500 kr inkl moms vilket faktureras.

Boka via epost

Har du frågor och vill prata, skicka sms till 070-5274940 så ringer jag upp.

Avbokar du senare än 48 timmar före bokad session debiteras du hela beloppet.

Vi har registrerad firma med f-skattsedel och fakturerar.

Vill du boka en tantrisk massage gör du det via den gröna bokningsknappen – du kan läsa mer om tantra på Xtas 

Boka tid

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.