Boken


TANTRICKINK

– KITTLA DIN FANTASI MED LEKFULLA MÖTEN

KÖP BOKEN 250 kr ink frakt

JAG VILL KÖPA BOKEN

I like to get the English version of the e-book

YES – jag vill lyssna på boken

Om boken för media

En “do it your self” bok om Tantrickink som kombinerar tantra och kraftfullt inre energiarbete med de lekfulla verktygen som BDSM-världen erbjuder. Boken är skriven på ett lättsamt sätt för att kittla din fantasi att våga leka mer tillsammans med din partner!  Den innehåller många övningar och verktyg för att utforska polaritet och pain & pleasure.

Sofia Cerne tog chansen under Pandemin att istället för att göra som ”alla andra” göra en onlinekurs, så skrev hon en handbok som hon också ger ut som pappersbok. Sofia säger ”Jag gillar bryta mot normen och brinner för att få fler våga leka med Tantrickinkverktygen”.

”Det har varit fantastiskt sitta vid köksbordet hemma i Ankarsrum och hamra ned tangenterna och jag hoppas verkligen boken kan inspirera och locka fler våga leka!”

Tantrickinkboken är en lekfull bok som är skriven på ett lättsamt sätt för att kittla din fantasi till att våga leka mer! Verktygen som finns inom Tantrickink skapar enorma förutsättningar för att i olika sammanhang och konstellationer utforska erotik, maktspel, sensation och din egen relationsdynamik. Boken ger dig svar på vad Tantrickink egentligen handlar om och lite om de som utövar både tantra och BDSM. Är de galna på riktigt, eller har de bara behållit lekförmågan? Övningarna i boken är enkla att följa och bjuder in till ett eget utforskande av tantrisk BDSM.

Tantrickink – Kittla din fantasi med lekfulla möten
ISBN: 978-91-986739-0-6

Sagt om boken

“Boken väcker ditt slumrande jag och plockar fram hela dig in din renaste essäns – Måste bara upplevas!” Kvinna 45 år

”Boken jag önskar att jag läst innan jag huvudstupa som ung, nyfiken och synnerligen naiv kastade mig in på BDSM-scenen” Man 55 år

”För dig som är nyfiken och för dig som inte vet att du är det” kvinna 40 år

”Spännande som F-n, fångar upp en och ens intresse” Kvinna 33 år

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.