LOVE UNLEASHED

Utforska ditt inre med vår cityretreat: “Love Unleashed”
Med Tantrickink som verktyg gör vi en resa mot djupare möten och starkare känslor.
Glöm allt du trodde du visste om kärlek och låt oss guida dig genom en kort, intensiv upplevelse som kommer att förändra ditt perspektiv på lek med det förbjudna och maktspel. Love Hurts! 😉 Ta chansen att prova på Tantrickink utan att behöva åka hemifrån, välkommen till en kort intensiv utan kost och logi, på plats i ”stan” på Södermalm i Stockholm.

💖 Kursöversikt: Kursen pågår fredag 19-21.30 och lördag 10-17

🌟 Varför Love Unleashed?
Smärta eller njutning? Undrar du om Tantrickink måste vara smärtsamt? Vi bjuder in dig att utforska de mörka tantriska energierna på ett sätt som skapar djupare förståelse och möten, utan att offra ditt eget välbehag och gränssättning, samtycke är centralt!
Den psykiska vs den fysiska smärtan: Lär dig att navigera genom både psykisk och fysisk njutning och förstå hur de kan samverka för att förbättra din upplevelse av kärlek och relationer.
The Best of the Best”: Trots att vi inte går lika djupt som under en helgretreat, lovar jag dig smakprov på det allra bästa under vår tid tillsammans. Var redo att utforska och upptäcka nya dimensioner av dig själv.
Träna på att leka, känna, uppleva: Fokus under dessa dagar ligger på att våga leka, känna, uppleva och vara närvarande i de mer mörka tantriska energierna. Vi använder verktyg från Tantra och BDSM för att inspirera och integrera dessa i praktiska övningar som omfamnar både livet, arbetslivet och sexlivet, metoden är learning by doing.

Djupdyk inom dig själv: Genom olika andningsövningar och närvaroövningar utforskar vi vårt inre och undersöker olika möten. Vem blir du i mötet med andra? Upptäck de olika nyanserna av din egen personlighet och styrka.

🔥 Våga vara dig själv: Kursen ger dig verktyg för att våga vara dig själv, utforska din potential och skapa meningsfulla förbindelser med andra. Love Unleashed är en möjlighet att väcka din inre passion och öppna dörrarna till en värld av sensationer, upplevelser och självutveckling.
🎁 Anmäl dig nu för denna unika möjlighet att fördjupa dig i kärlekens konst – utan att behöva lämna ditt hem! Välkommen till en helg fylld av spänning, lärande och transformation.

Fokus under dessa dagar kommer vara:
Träna på att våga leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning att hitta dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.
Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Till vår hjälp här har vi olika andningsövningar och närvaroövningar vid sidan av alla andra fysiska övningar.

Praktisk info:

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har haft samkönade par på många av mina kurser. Vi kommer vara en mindre grupp så du behöver ”hooka” upp med en anmälningskompis eller så tar du med dig din älskade, partner eller bästis!

Pris: 4400 ink moms per par boka plats på tickster

Anmälan skicka gärna e-post med namn på er båda till info@xtas.nu vill du hellre ha en faktura går det också bra.
Behöver du avanmäla dig, så fram till 14 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 500 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart plats på nästa kurs istället.
Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.
Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något bara maila info@sofiacerne.se eller 070-5274940
Fika och frukt serveras under kursen, vi gör ett längre lunchuppehåll på lördagen då alla går ut och äter, flera olika alternativ finns i närheten av lokalen på Södermalm.
Ser fram mot en magisk lekfull resa tillsammans.
Varmt välkommen!
//Sofia

Om Sofia Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.
Tantrickinkretreat har nu getts ett flertal gånger de senaste åren och ingen gång är den andra lik förutom att deltagarna oftast får med sig nya insikter och kunskaper om sig själva.
Läs gärna boken Tantrickink – kittla din fantasi med lekfulla möten om du vill veta vad som väntar. KÖP BOKEN
Läs vad Expressen skriver om kursen //…/artikel-om-tantrickink-i…/
Sagt om Sofia
“Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare Tantrickink
“Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”
”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.”
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay
Sofia är helt öppen med vad hon gör och har pratat om BDSM i både traditionell media som TV och lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen
Tidigare har hon varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle
Du kan läsa mer om henne på www.sofiacerne.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.