Tantrickink in the city

Ta chansen att prova på Tantrickink utan att behöva åka hemifrån, välkommen till en kort intensiv utan kost och logi, på plats i ”stan” på Södermalm i Stockholm.

Verktygen som finns inom Tantrickink skapar enorma förutsättningar för att i olika sammanhang och konstellationer utforska erotik, maktspel, sensation och din egen relationsdynamik. Som all utveckling börjar det med Dig!

Under dessa dagar går vi inte lika djupt som under helgretreaten, men du får garanterat smaka på ”the best of the best” under en fredag till lördag. Fredag 19-21.30 och Lördag 10-17, avslutningstiderna är ca.

Fokus under dessa dagar kommer vara:
Träna på att våga leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning att hitta dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.
Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Till vår hjälp här har vi olika andningsövningar och närvaroövningar vid sidan av alla andra fysiska övningar.


Detta kommer att hända:
Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när du vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.
Vi kommer också så klart träna på att ge och ta emot smisk och framför allt då mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.
Gräv fram din inre kraft och hitta dina kraft och dominans likväl som gå genom vad du nu behöver för att nå din djupaste underkastelse genom sinnesberövande. Hur skapas polaritet? Vad behöver du göra för att kunna vara mer i din kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar du din naturliga dominans? Jag kallar det polaritetsträning.
Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Praktisk info:

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har haft samkönade par på många av mina kurser. Vi kommer vara en mindre grupp så du behöver ”hooka” upp med en anmälningskompis eller så tar du med dig din älskade, partner eller bästis!

Pris: 4400 ink moms per par boka plats på tickster

Anmälan skicka gärna e-post med namn på er båda till info@xtas.nu vill du hellre ha en faktura går det också bra.
Behöver du avanmäla dig, så fram till 14 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 500 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart plats på nästa kurs istället.
Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.
Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något bara maila info@sofiacerne.se eller 070-5274940
Fika och frukt serveras under kursen, vi gör ett längre lunchuppehåll på lördagen då alla går ut och äter, flera olika alternativ finns i närheten av lokalen på Södermalm.
Ser fram mot en magisk lekfull resa tillsammans.
Varmt välkommen!
//Sofia

Om Sofia Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.
Tantrickinkretreat har nu getts ett flertal gånger de senaste åren och ingen gång är den andra lik förutom att deltagarna oftast får med sig nya insikter och kunskaper om sig själva.
Läs gärna boken Tantrickink – kittla din fantasi med lekfulla möten om du vill veta vad som väntar. KÖP BOKEN
Läs vad Expressen skriver om kursen https://www.tantrickink.se/…/artikel-om-tantrickink-i…/
Sagt om Sofia
“Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare Tantrickink
“Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”
”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.”
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay
Sofia är helt öppen med vad hon gör och har pratat om BDSM i både traditionell media som TV och lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen
Tidigare har hon varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle
Du kan läsa mer om henne på www.sofiacerne.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.