Femdom – våga ta din man eller kvinna

Tantrisk dominans!
Våga vara dig själv!
Våga bestämma från hjärtat!
Feminine Empowerment!

Så här gör man…

Dominans för kvinnor har vuxit fram de senaste åren eftersom jag möter många män och kvinnor som längtar efter att få bli dominerade. Många önskar att deras partner ska våga hitta sin inre Domina och våga ge smisk och ta mer kontroll och initiativ. Längtan handlar också om från många kvinnor att hitta sin egen dominansstil, en inre feminin form av äkta och autentisk kraft och dominans.

På workshopen, får du kvinna själv utan din partner, möjlighet att finna din inre Domina i ett feminint flöde och genom att leka med energier och polaritet. Hur kan man skapa polaritet och “göra sig mer kraftfull”. Tillsammans kommer vi ur ett tantriskt förhållningssätt hitta en dominans där vi låter både kärleken och hjärtat vara med.

Vi ska träna på ge smisk och pisk. Hitta ett ärligt ok att ge smärta om någon ber om det. Samförstånd. Vi testar oss fram och prövar olika redskap. Framför allt tränar vi på Tantricspanking vilket innebär att ge smisk på ett närvarande, kärleksfullt och inkännande sätt.

Sofia kommer att dela med sig av sina tankar och teorier kring detta och självklart finns utrymme även för dina tankar och erfarenheter. Tillsammans skapar vi ett säkert rum där vi vågar och kan växa och utveckla vår feminina kraft. Vi leker och dansar oss fram och skapar en dag som passar både nybörjare och dig som lekt ett tag. Självklart gör du inget som du själv inte har samtycke till, vi går igenom sådant grundligt.

Vi leker och dansar oss fram. Kom och utforska dig själv tillsammans med andra i något som brukar bli starkt systerskap.

Pris Earlybird 800 kr ink moms anmälan före därefter 900 kr  Fika och frukt serveras.

Max deltagare 10 personer, så skynda dig fånga din plats. Anmäler dig gör du till info@xtas.nu

Avbokning senare än 10 dagar före gäller full avgift, självklart kan du själv ordna en ersättare.

Denna workshop har jag lett ett flertal gånger genom åren och det är en av mina favoriter, där vi kvinnor möts i ett feminint men också kraftfullt space. Vi skapar Female empowerment och fantastisk lek tillsammans, häng på!

Jag har mer än 10 års erfarenhet av tantra och bdsm och älskar leda grupper och sprida kunskap om det jag tror på. BDSM kurser har jag gett sedan 2012 Läs gärna mer om mig och företaget på www.xtas.nu eller www.tantrickink.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.