KINKY SPA – the Sanctuary

THE SANCTUARY – En dag bara för dig/er!

Att gå djupt i sin undergivenhet är för många en enorm release och endast då de slappnar av och kommer till det där tillståndet som är så enormt blissfullt!

Där bokar du hela dagen för din personliga och privata utlevnad, egen utbildning och utveckling. En dag enbart för Dig! Tillsammans skapar vi en dag som passar dig. Titta på denna film så får du en förklaring.

Skapa ditt Sanctuary – Tantrickkink – VIP – solo

Detta upplägg passar dig som inte känner dig bekväm med delta i en kurs eller som har långt till Stockholm för enskilda sessioner.

I grundpaketet ingår samtal samt en eller flera fysiska session. Du väljer så klart själv Tantrickink/BDSM eller en tantrisk Xtasmassage eller en kombination av de båda. Självklart är det möjligt boka session för flera dagar.

2-3h session ink samtal, övernattning i eget rum i uthyrningsdelen, samt enklare frukost du ordnar med själv nästa dag. Vill du boka en till session dag 2 går det utmärkt den sessionen genomförs på förmiddagen dag 2. Du bor så att du har tillgång till kök där du kan fixa middag. Vill du ha ett upplägg med förmiddags- och eftermiddagssession går det så klart att lösa.

Tantrickkink – VIP – par

Då alla rum är dubbelrum så passar konceptet perfekt för dig och din partner om ni vill ha personlig träning inom både BDSM och eller tantrisk massage. Jag kallar det KINKY SPA. Ge varandra en magisk upplevelse och öka kontakten och intimiteten med din käraste.

Dessa sessioner kostar session inkl övernattning med frukost för två personer Parsessionen är 3h inkl samtal och ni kan självklart lägga till en eller flera sessioner nästa dag till normal sessionskostnad. Vill ni ha tillgång till Badtunnan på kvällen för extra mys går det så klart ordna, kanske ni behöver elda för få den varm.

Sessionen utförs 16.00 el 17.00 sedan har du/ni egen tid resten av kvällen och reser hem efter frukost. Du/Ni kan också komma senare på kvällen och sessionen genomförs på förmiddagen dag 2.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.