KINKY SPA – VIP SESSIONER

Tantrickkink – VIP – solo

Detta upplägg passar dig som inte känner dig bekväm med delta i en kurs eller som har långt till Stockholm för enskilda sessioner.

I grundpaketet ingår samtal samt fysisk session. Du väljer så klart själv Tantrickink/BDSM eller en tantrisk Xtasmassage eller en kombination av de båda. Självklart är det möjligt boka session för flera dagar.

4500 kr ink moms för 2-3h session ink samtal, övernattning i eget rum i uthyrningsdelen, samt enklare frukost du ordnar med själv nästa dag. Vill du boka två sessioner så tillkommer normal sessionskostnad och sessionen genomförs på förmiddagen dag 2. Du bor så att du har tillgång till kök där du kan fixa middag.

Tantrickkink – VIP – par

Då alla rum är dubbelrum så passar konceptet perfekt för dig och din partner om ni vill ha personlig träning inom både BDSM och eller tantrisk massage. Jag kallar det KINKY SPA. Ge varandra en magisk upplevelse och öka kontakten och intimiteten med din käraste.

Dessa sessioner kostar session inkl övernattning med frukost för två personer 4900 kr. Parsessionen är 3h inkl samtal och ni kan självklart lägga till en eller flera sessioner nästa dag till normal sessionskostnad. Vill ni ha tillgång till Badtunnan på kvällen för extra mys kan det gå att ordna mot en kostnad.

Sessionen utförs 16.00 el 17.00 sedan har du/ni egen tid resten av kvällen och reser hem efter frukost. Du/Ni kan också komma senare på kvällen och sessionen genomförs på förmiddagen dag 2.