Tantrickink 2.0- The Treatment

Passar för Dig som inte är rädd för starka processer och vågar titta på dina skuggsidor och för Dig som ser möjligheterna till helande och utforskande genom djup underkastelse eller skapa förutsättningar för att hitta din inre kraft och ta för Dig mer av livet.

Verktygen som Tantrickink erbjuder är enormt kraftfulla att tillämpa för terapeutiskt och helande arbete. Nu får du chansen att dyka djupare in i processen mot underkastelse och kraft. Erfarenheter som passar indirekt i ett styrelserum, likväl som i sängkammaren så du behöver absolut inte jobba i branschen för att ha nytta av redskapen.

Vi är alla ledare i våra liv och arbetsliv!

Denna retreat riktar sig till dig som dig som har erfarenhet av Tantrickink alt BDSM eller tantra. Se det som ett steg vidare på din resa. Fokus kommer att vara på LEKEN och utforskandet mellan dig och din partner eller träningskompis. Metoden är som vanligt learning by doing!

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir FÖRKROPPSLIGANDE. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! För att kunna göra det behöver du själv vara trygg med både dig själv och din lek.

En del av retreaten kommer vi att öva i en fast polaritet som ni självklart kommer switcha nästa dag, detta för att skapa förutsättningar för djup UNDERKASTELSE hos er båda. Hur skapar du POLARITET? Vad behöver Du för att kunna vara mer i Din kropp och själ och leva och leda därifrån? Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Hur hittar Du din inre kraft som behövs i dominansleken?

För att ge näring till rollspelet tittar vi djupare på dina ARKETYPER och dess skuggsidor, det är i skuggsidan och mörkret guldet står att finna.

Självklart kommer gränssättning vara ett genomgripande tema i hela retreaten Vi kommer också träna på GRÄNSSÄTTNING och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans mot sundare gränssättning och mer välfungerande relationer.

Det som bär genom hela retreaten är ANDNING och NÄRVARO vilket kommer finnas med oss hela tiden. Ni som känner mig vet ju att mitt favorituttryck är Andas för i h-e… Hoppas verkligen Du och Ni är redo för denna djupdykning som jag själv ser fram mot enormt mycket i höst. Välkommen till kursgården utanför Vimmerby!

PRAKTISKA SAKER:

Vi inleder med middag 18.00 på torsdagen och vi avslutar på söndagen vid 15 tiden.

Har du egna leksaker o verktyg du gillar att använda – ta med dem. För lördagskvällen har vi ett play party – då mer expressiv klädsel är trevligt. Ta med lite olika accessoarer/kläder för att gestalta olika arketyper.

Kostnad: 7500 ink moms per person. Boka plats via tickster här och betala 1000 sek resten faktureras skicka epost till info@xtas.nu med uppgifter.

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier i god tid) och boende i dubbelrum. Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek). Kläder efter väder!

Om jag inte känner dig – så berätta vad för utbildningar och workshops du har i bagaget. Om du känner dragningen till denna träning – är det säkert rätt!

Behöver du avanmäla dig, så fram till 30 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 1000 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart en plats på nästa kurs i stället.

Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB och Darkside att du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Vi ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Välkommen

//Sofia med team

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.