Tantrickink – the training

Tantrickink The Playground

Utveckla din tantriska och kinky lek under vårvintern på fem tisdagkvällar.

Tantrickink är för dig som vill lära dig komma djupare och känna mer i hela din kropp.

Kanske söker du inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och din personliga utveckling och inte hittat rätt sammanhang än.

Träningen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären.

Utveckla både din egen relation och din relation till andra ”kinksters” och stärkt ditt nätverk för din egen kinky utveckling och fantasiutforskande. Vi går igenom säkerhet och hur ska man leka genom övningar där du får lära känna dig själv och din kropp samt hitta ditt Ja och ditt Nej. Det är en inre resa, ett utforskande i att lära känna dig själv och garanterat en rolig resa och lek med dig själv och din partner eller lekkompis för tillfället. Gruppen som skapas blir också ditt stöd och support på din resa hem till dig själv och din inre kraft.

Träningen är en kombination av Tantrisk BDSM – det jag kallar Tantrickink där allt från närvaroträning och självförtroende stärks. Varje kväll har ett eget tema. Vi träffas fem gånger under vårvintern 18.00-21.00 och fördjupar oss i olika områden

25 februari Börjar vi med tantrisk närvaroträning och sensationer

10 mars Tema Pain & Pleasure

30 mars Tema Polaritet och dominans

21 april Tantricspanking med olika redskap

12 maj Bondage

Varje kväll kryddas med polaritet och inre kraftövningar i form av andning och närvaroträning för att hitta in i sig själv, sedan är det både teori o praktiska övningar. Vi inleder med att landa i gruppen och en kortare checkin, därefter en workshop, efter fikapausen så är det fri lek och träningsmöjligheter innan vi går hem för kvällen.

Inga förkunskaper krävs och du gör så klart inget du inte själv har ett JA till. Säkert sunt och överenskommet gäller hela tiden. Denna träning är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har du behov av att leka och träna med någon av specifik kön, identitet eller energi så se till att hen också deltar i träningen. Jag kommer försöka göra vad jag kan för att energibalans ska uppstå, men ingen garanti.

Praktiska saker: Bokar och anmäl dig på länken o betalar du för alla fem träffar kostar det bara 1500 kr ink moms per person. Det kommer då en faktura på mail från Billogram, som bara är att betala online. Om inte workshopserien blir fullbokad kommer jag fylla på med deltagare som vill komma en enskild gång. Varje enskild träff kommer kosta 450 kr ink moms (den anmälningslänken lägger jag ut på fb eventet 14 dagar före varje event)

Vi håller till på Erstagatan på Södermalm, exakt adress samt övrig info skickar jag ut en vecka före start.

Avbokning kan ske fram till 7 dagar före start med återbetalning av avgiften med avdrag för adminavgift. Självklart kan du sälja/ge bort din plats vidare till en vän.

Varmt välkommen vara med
//Sofia

Om Sofia Cerne, hon har utbildat både individer och grupper inom BDSM sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och BDSM sedan 2009 så hon har lång erfarenhet inom området. Hon har i princip utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten. Du hittar info på www.xtas.nu och www.tantrickink.se

 

Sagt om Sofia

”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay

”Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare Tantrickink

”Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”