Tantrickink

TANTRICKINK – en helg för och med tantrisk BDSM

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under en hel helg!

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant eller Tantrickink som jag fortsättningsvis kommer kalla det jag gör.

Under en hel helg lördag och söndag kommer vi att träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. En workshop för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar in.
Hur skapar man polaritet?

Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån?

Hur hittar man sin naturliga dominans?
Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker. Vem blir jag i mötet med dig? Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer?

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Vi kommer lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av tantric spanking, med olika redskap och på olika sätt.

Lördag 11.00-20.00

Söndag 10.00-16.00

Kostnad 1800 kr per person ink moms (3600 per par) Earlybird fram till den
normalpris 2000 kr därefter, 4000kr per par
Anmäl dig på denna länk eller på info@xtas.nu

Workshopen passar alla, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans, ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Ingår Kaffe, te, frukt o fika samt snacks till lördagkvällen men exkl luncher

Vid avanmälan 14 dagar före gäller full återbetalning (dock avgår 250 kr i adminavgift) du kan självklart sälja din plats vidare till vänner.

Vi gör ett avbrott för lunch då vi går ut ur lokalen (i samma kvarter finns fik, pizzeria, restauranger och en magisk italiensk deli) Te, kaffe nötter och frukt serveras i övriga brejk.

Begränsat antal platser för att skapa en intim och trygg grupp, så anmäl dig snarast!

Varmt välkommen på en förhoppningsvis fantastisk resa!
//Sofia

Workshopledare är Sofia som rest på den tantriska vägen i över 10 år och i 9 år av dessa inkluderat BDSM. Hon är en van gruppledare du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu du kan också messa 070-5274949